Prins Alain I

Tijdens een bonte zitting in De Borenburg proclameerde CV De Naate op zaterdag 21 januari haar nieuwe prins.

De nieuwe hooglustigheid bleek de 26-jarige Alain Crutzen te zijn, die als Alain I over carnavalistisch Voerendaal gaat regeren. Alain woont samen met zijn vriendin Charissa op het Onze Lieve Vrouweplein en is als Pedagogisch Medewerker werkzaam bij Humankind. Alain was jeugdprins bij De Naate in 2007, is lid van carnavalsgroep D’r Kromme Sjtek en voetbalt op het eerste elftal van RKVV Voerendaal.

Op zondag 29 januari is er vanaf 14.11 uur gelegenheid om prins Alain I – samen met zijn vriendin, ouders en jubilarissen Lau van Dinther, Raymond Severens en Ramón Meessen – te feliciteren tijdens de receptie, om 10.30 uur voorafgegaan door een carnavalsmis in de Sint Laurentiuskerk.