Prins Remi I

Remi I
Tijdens een druk bezochte jubileumzitting in De Borenburg proclameerde CV De Naate op zaterdag 20 januari haar 55e prins.

Tijdens een zinderende finale – onder het motto “De Naate blaadere durch 't verleije” – proclameerde president Siem van Dinther de 55e prins van CV De Naate.

De nieuwe hooglustigheid bleek de bijna 26-jarige Remi Daniëls te zijn, die als Remi I over carnavalistisch Voerendaal gaat regeren vanuit zijn residentie aan de Tenelenweg.

Als jeugdprins van De Naate in 2004, heeft Remi al aan het prinsenschap kunnen proeven. Carnaval vieren is dan ook zijn passie. Samen met zijn vriendin Mandy is hij lid van carnavalsgroep D'r Kromme Sjtek. In het dagelijks leven is Remi eigenaar van creatief ontwerpbureau ReemDesign. Zijn vrije tijd vult hij verder graag in met darten bij DC ff Angesj.

Een spetterend en afwisselend programma ging vooraf aan het aftreden van prins Roy II (Gerner). Jubilarissen Leo Bressers en Wiel Leclair ontvingen de seizoensorde 2018 voor hun vele verdiensten voor de Voerendaalse (jeugd)carnaval in de afgelopen jaren.

Klik hier om de foto's van de 55e Prinsenproclamatie te bekijken.

Klik hier om een felicitatie voor prins Remi I achter te laten op Facebook.